AANLEG GROENE LOPER

Oversteek Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg

OVERSTEEK ADELBERT VAN SCHARNLAAN - HEERDERWEG TIJDELIJK OVERDAG DICHT

Update: 6 december 2017

De fiets- en voetgangersoversteek bij de Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg blijft naar verwachting tot half december overdag afgesloten. De verwachting was dat het werk sneller zou gaan, maar dat is helaas niet het geval. Excuses voor het ongemak!

Update: 30 november 2017

De oversteek is één dag eerder dicht dan gepland! Sinds vandaag, donderdag 30 november, is de fiets- en voetgangersoversteek bij de Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg overdag afgesloten.

Geplaatst op 29 november 2017

Vanaf vrijdag 1 december is de fiets- en voetgangersoversteekplaats bij de Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg tijdelijk dicht. Voor de aanleg van de Groene Loper moeten een aantal werkzaamheden plaatsvinden die in één keer door moeten en de oversteek doorkruisen. Naar verwachting is het werk medio volgende week afgerond.

De oversteek is elke werkdag dicht vanaf 9.00 uur. In de avonduren en in het weekend is de oversteek open. Als het mogelijk is, zetten we de oversteek tussendoor ook even open. Maar houd in uw planning rekening met extra reistijd.

Omleiding via Scharnerweg

(Brom)fietsers en voetgangers worden tijdens de afsluiting omgeleid via rotonde Scharnerweg. Verkeersregelaars helpen u verder op weg.