AANLEG GROENE LOPER

Werkzaamheden Adelbert van Scharnlaan

Let op!

De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals het weer.

WERKZAAMHEDEN ADELBERT VAN SCHARNLAAN

Update 6 december 2017

Op vrijdag 8 december stond een volledige afsluiting van de Adelbert van Scharnlaan op de planning in verband met asfaltwerkzaamheden. Dit gaat niet door in verband met de winterse weersvoorspellingen. We verwachten het werk begin volgend jaar opnieuw in te plannen.

Vanwege het rioolwerk dat we sinds maandag 4 december uitvoeren in deze straat, moet verkeer wel tot eind van de week rekening houden met hinder. Verkeersregelaars leiden het verkeer om de werkzaamheden heen. 

Geplaatst op 4 december 2017

In de Adelbert van Scharnlaan (tussen Groene Loper en rotonde Sibemaweg) vinden in de week van 4 december diverse werkzaamheden plaats. Van maandag 4 tot en met donderdag 7 december voeren we rioolwerk uit. Verkeer kan tijdens deze werkzaamheden door en de parkeerplaatsen op en rond de Adelbert van Scharnlaan blijven bereikbaar. Verkeersregelaars leiden het verkeer om de werkzaamheden heen.
Op vrijdag 8 december voeren we asfaltwerkzaamheden uit. Dan is de straat volledig afgesloten en zijn de parkeerplaatsen op en aan de Adelbert van Scharnlaan niet te gebruiken. Het parkeerterrein achter het Leeuwenborgh is bereikbaar via de Scharnerweg/Hunnenweg.

Fotograaf: Aron Nijs