AANLEG GROENE LOPER

Toekomstige verkeerssituatie Heerderweg

Vanaf wanneer geldt deze situatie?

Naar verwachting start vanaf maandag 8 januari 2018 het aansluiten van de Heerderdwarsstraat op de Groene Loper. Tijdens deze werkzaamheden wordt ook de verbinding Heerderdwarsstraat - Heerderweg aangepast. Dat betekent dat deze doorgang vanaf begin februari 2018 alleen nog maar voor (brom)fietsers en voetgangers is.

De Groene Loper is naar verwachting in de eerste helft van 2018 gereed en toegankelijk voor alle verkeer. We houden u hierover op de hoogte.

TOEKOMSTIGE VERKEERSSITUATIE HEERDERWEG

Geplaatst op 20 december 2017

Op verzoek van de buurt wordt de verbinding Heerderweg - Heerderdwarsstraat alleen een doorgang voor (brom)fietsers en voetgangers. Auto’s kunnen hier niet door. Parkeren bij de Heerderweg tussen Prinsenlaan en Heerderdwarsstraat is wel mogelijk.

Bij de Prinsenlaan kunt u de Groene Loper op- en afrijden: u kunt vanaf de Prinsenlaan rechts afslaan de Groene Loper op richting John F. Kennedysingel. En u kunt, als u vanaf rotonde Scharnerweg over de Groene Loper komt, rechts afslaan naar de Prinsenlaan. Let op, u kunt met de auto niet oversteken van de Prinsenlaan naar de Regentesselaan en andersom. Deze oversteek is alleen voor voetgangers en fietsers.

Verder kunt u met de auto op de Heerderweg komen via de Sint Gerardusweg en de Scharnerweg, net als voorheen. Bij de oversteek Heerderdwarsstraat - Adelbert van Scharnlaan zijn alle rijrichtingen mogelijk. 

Op onderstaand kaartje is de toekomstige verkeerssituatie ingetekend.