AANLEG GROENE LOPER

Aanpassen kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg

Let op!

De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals het weer.

Flyer voor bedrijven Sint Gerardusweg / Heerderdwarsstraat

Wilt u de bereikbaarheid van uw bedrijf onder de aandacht brengen van leveranciers en klanten? Klik hier om een flyer met de alternatieve routes te downloaden. Wil u papieren flyers ontvangen? Mail dan naar communicatie@avenue2.nl en geef aan hoeveel u er wilt ontvangen.

HINDER VOOR VERKEER DOOR WERKZAAMHEDEN KRUISING SINT GERARDUSWEG - BLOEMENWEG

Update: 21 maart 2018

Kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg is vanochtend opengesteld. Dank voor uw begrip en geduld tijdens de werkzaamheden!

Update: 16 maart 2018

Het weer blijft ons parten spelen bij de werkzaamheden aan de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg. We hadden verwacht het werk deze week af te ronden. Dat gaat helaas niet lukken. We hebben nog een aantal dagen nodig om het werk af te maken. Met opnieuw vrieskou voor de deur is het moeilijk te zeggen wanneer we dit kunnen doen.

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen in ieder geval gewoon door blijven gaan. Autoverkeer moet voorlopig nog rekening houden met een omleiding via de Sphinxlunet. We houden u op de hoogte!

Update: 26 februari 2018

Het zit niet mee. Voor de carnaval hadden we al enig oponthoud door vorst in de grond en nu hebben we opnieuw te maken met vertraging door het winterse weer. Het is moeilijk te zeggen wanneer het werk aan de kruising hervat kan worden.

Update: 15 februari 2018

De werkzaamheden aan de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg zijn op woensdag 14 februari hervat. Autoverkeer kan niet door, (brom)fietsers en voetgangers wel. Naar verwachting duurt het werk tot eind februari. Blijf via deze webpagina op de hoogte van de actuele planning.

Update: 9 februari 2018

Kruising tijdelijk open tot 14 februari

Maandag 5 februari zijn we begonnen met het aanpassen van de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg, om deze aan te sluiten op de Groene Loper. We hebben de afgelopen dagen diverse werkzaamheden uitgevoerd, maar vanwege de vorst kon er geen grondwerk plaatsvinden. Met de carnaval voor de deur hebben we besloten de kruising open te zetten. Autoverkeer kan tot 14 februari doorgaan. Daarna gaat de oversteek naar verwachting dicht. Maar: de planning blijft onder voorbehoud. Als het weer tegenzit, kan het zijn dat de werkzaamheden opschuiven.

Geplaatst op 30 januari 2018

Sinds maandag 22 januari is de op- en afrit Sint Gerardusweg voorgoed dicht. Avenue2 is begonnen met het uitbreken van de voormalige verbindingsweg. Vanaf maandag 5 februari start naar verwachting het aanpassen van de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg, om deze aan te sluiten op de Groene Loper. In de toekomst kan verkeer hier de Groene Loper op rijden.

Naar verwachting duurt het werk drie weken. In de carnavalsweek wordt gewerkt van woensdag tot en met vrijdag.

Wat merkt u?

Hinder voor verkeer
Autoverkeer kan tijdens de werkzaamheden niet door. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel door. Autoverkeer kan het spoor oversteken bij Sphinxlunet (bij de Koepelkerk).

Hinder voor omwonenden
Omdat we werken met machines en materieel moeten omwonenden rekening houden met geluids- en trillingshinder. Daarnaast kan ook vrachtverkeer hinder opleveren.

Werktijden

De bouwers van Avenue2 werken van maandag tot en met vrijdag dagelijks van 07.00 tot 17.00 uur. Bij tegenvallers is uitloop tot in de avonduren of in het weekend niet uitgesloten.

Foto: Fred Berghmans