AANLEG GROENE LOPER

Oversteek Adelbert van Scharnlaan in één richting open voor autoverkeer

Flyer voor bedrijven Sint Gerardusweg / Heerderdwarsstraat

Wilt u de bereikbaarheid van uw bedrijf onder de aandacht brengen van leveranciers en klanten? Klik hier om een flyer met de alternatieve routes te downloaden. Wil u papieren flyers ontvangen? Mail dan naar communicatie@avenue2.nl en geef aan hoeveel u er wilt ontvangen.

OVERSTEEK ADELBERT VAN SCHARNLAAN IN ÉÉN RICHTING OPEN VOOR AUTOVERKEER

Geplaatst op 8 maart 2018

In de omgeving van Europaplein verandert door de afbouw van het totale verkeerssysteem voor A2 Maastricht een en ander in de rijroutes. Zo is sinds 22 januari 2018 de op- en afrit Sint Gerardusweg afgesloten. De verbinding Heerderweg – Heerderdwarsstraat is, op verzoek van de buurt, alleen nog maar een doorgang voor (brom)fietsers en voetgangers. En ook de Groene Loper, die nog in aanleg is, creëert nieuwe verbindingen.

Bedrijven die gevestigd zijn aan de Heerderdwarsstraat ervaren onduidelijkheid bij klanten en leveranciers over hun bereikbaarheid door de veranderingen en werkzaamheden in hun buurt. Daarom is in overleg met hen besloten om de oversteek Adelbert van Scharnlaan – Heerderdwarsstraat in één rijrichting open te zetten voor autoverkeer. Zo ontstaat een extra toegangsweg. Auto’s kunnen via de Adelbert van Scharnlaan naar de Heerderdwarsstraat rijden. Voor de andere richting kunnen auto’s gebruikmaken van het Winterbed (de nieuwe verbinding tussen de Groene Loper en de John F. Kennedysingel). (Brom)fietsers kunnen de oversteek Adelbert van Scharnlaan – Heerderdwarsstraat in twee richtingen gebruiken.

16 maart: Adelbert van Scharnlaan afgesloten voor verkeer

Op vrijdag 16 maart is de oversteek Adelbert van Scharnlaan – Heerderdwarsstraat niet te gebruiken voor autoverkeer en (brom)fietsers, vanwege asfaltwerkzaamheden in de Adelbert van Scharnlaan. Voetgangers kunnen wel doorgaan. Lees hier meer over dit werk. 

Foto: Aron Nijs - januari 2018