VOORBEREIDINGEN VOOR 29 MAART

Rotonde Scharnerweg dicht voor autoverkeer

Meer weten?

Wilt u meer weten over ‘de aanwinst’ voor het hart van de Groene Loper? Kom dan op zaterdag 31 maart of zondag 1 april tussen 12.00 en 18.00 uur naar Bistrot On Top!

 

VOORBEREIDINGEN VOOR 29 MAART

Rotonde Scharnerweg dicht voor autoverkeer

Geplaatst op 19 maart 2018

Koning Willem-Alexander verricht op donderdagochtend 29 maart de symbolische, officiële opening van de Groene Loper. Dat doet hij op rotonde Scharnerweg. Hoe en wat? Dat blijft een verrassing! Maar daarvoor moet wel een en ander voorbereid worden.

Daarom is rotonde Scharnerweg afgesloten voor autoverkeer in de nacht van maandag 19 maart op dinsdag 20 maart (van 1.00 tot 5.30 uur). Op de avond voorafgaand aan het bezoek, woensdag 28 maart, is de rotonde afgesloten voor autoverkeer vanaf 18.00 uur. De rotonde blijft dan dicht tot donderdag 29 maart 14.00 uur. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens de afsluitingen wel doorgaan. Autoverkeer wordt omgeleid.

Kijkje nemen?

U kunt op donderdagochtend 29 maart zelf een kijkje komen nemen bij rotonde Scharnerweg. Een andere mogelijkheid om te gaan kijken is de route tussen Voltastraat en rotonde Scharnerweg. U kunt ook live kijken op L1 TV. Wilt u een kijkje komen nemen? Laat het ons vooraf weten en vraag een gratis e-ticket aan via www.a2maastricht.nl/koninklijkbezoek.