NACHT VAN 11 OP 12 JUNI: AFSLUITING MEERSSENERWEG VANWEGE ASFALTWERK

Let op!

De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals het weer.

NACHT VAN 11 OP 12 JUNI: AFSLUITING MEERSSENERWEG VANWEGE ASFALTWERK

Geplaatst op 4 juni 2018

Van maandagavond 11 juni 20.00 uur tot dinsdagochtend 12 juni 6.00 uur voeren we asfaltwerk uit op de Meerssenerweg, aan weerszijden van de Viaductweg. We vervangen dan de bovenste laag asfalt (de deklaag). In november is het aanbrengen van deze laag niet goed gegaan. Daarom vervangen we deze nu.

Vanwege het werk is de Meerssenerweg tussen de Viaductweg en de Mosa én tussen de Viaductweg en de rotonde bij de Balijeweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Op de Viaductweg zijn de rijstroken om af te slaan naar de Meerssenerweg afgezet. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel door, onder begeleiding van verkeersregelaars.

Omleidingen voor autoverkeer

De omleidingsroutes en de extra reistijd vindt u op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar. Gaat u met de auto de weg op? Wees dan alert op gewijzigde situaties en let goed op de gele omleidingsborden!

Hinder voor omwonenden

Het werk gebeurt in de avond en nacht om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Omdat er wordt gewerkt met machines, kunnen omwonenden overlast ervaren. Zo is geluidshinder mogelijk, zeker omdat er in de nacht en avond minder omgevingsgeluid is. Daardoor klinken werkzaamheden harder dan overdag.

Fotograaf: Fred Berghmans