STRAATWERK INRIT HUNNENWEG

Vragen?

Het openbaar gebied is afgelopen zomer overgedragen aan gemeente Maastricht. Met vragen, klachten en meldingen kunt u voortaan terecht bij de gemeente terecht , telefoon: 14 043 en via Whatsapp: +31 6 31 99 39 44. U kunt ook het contactformulier invullen via de website: www.gemeentemaastricht.nl.

30 AUGUSTUS WERKZAAMHEDEN INRIT HUNNENWEG

Geplaatst op 29 augustus 2018

Donderdag 30 augustus is de Hunnenweg vanaf de kant van de Scharnerweg afgesloten voor straatwerk.

Herstellen inrit

Bij de inrit van de Hunnenweg, aan de kant van de Scharnerweg ligt een aantal tegels los of zijn beschadigd. Deze tegels kunnen niet zo blijven liggen en daarom wordt de inrit door Avenue2 hersteld. Bij het herstellen van de inrit worden de tegels opgepakt en kapotte tegels vervangen.

Waar en wanneer?

De werkzaamheden duren naar verwachting 1 dag afhankelijk van de voortgang van het werk en het weer. Als de planning in het gedrang komt, is uitloop tot in de avonduren mogelijk.

Het herstellen van de inrit zal geluidsoverlast geven doordat er een trilplaat wordt ingezet om de tegels goed aan te trillen. U kunt wat? Het autoverkeer wordt tijdelijk omgeleid. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de scholen in de buurt. De werkzaamheden zullen daarom pas vanaf 9.00 uur starten. Wilt u na 9.00 uur de Hunnenweg met de auto bereiken? Dan wordt u omgeleid via de Groene Loper en de Regentessenlaan.