TUNNELONTBIJTJE VOOR OMWONENDEN

Zondag 30 oktober, van 09.00 tot 10.00 uur

Voor omwonenden

Het Tunnelontbijtje is bestemd voor omwonenden van A2 Maastricht en bedoeld als bedankje voor alle geduld tijdens de voorbije (bouw)jaren.

LET OP: wintertijd!

Komt u ook naar het Tunnelontbijtje? Dan kunt u zondag 30 oktober een uurtje langer in bed blijven liggen: In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober gaat de wintertijd in.
Het ontbijt is mede mogelijk dankzij Van der Valk Hotel Maastricht.

TUNNELONTBIJTJE VOOR A2-BUREN

Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober zijn bezoekers nog één keer van harte welkom op het bouwterrein bij Europaplein. Voor omwonenden – onze A2-buren – organiseren we een extra activiteit: een ontbijtje in de tunnelbuizen op zondagochtend 30 oktober.

Programma

Zondag 30 oktober moeten mee-eters al vroeg uit de veren: wij ontvangen u om 08.45 uur op het bouwterrein bij Europaplein. Het Tunnelontbijtje serveren we van 09.00 tot 10.00 uur in het cateringpunt in de bovenste (N2) tunnelbuizen. Tussen 10.00 en 11.00 uur leiden we belangstellenden rond door de bovenste tunnelbuizen. Wilt u meewandelen? Dan moet u goed ter been zijn: de wandeling is ruim 1 kilometer lang. 

Bereikbaarheid Europaplein

Het bouwterrein bij Europaplein is tijdens het Tunnelweekend te voet bereikbaar via op- en afrit Sint Gerardusweg. Om een veilige route voor bezoekers te garanderen is de op- en afrit afgesloten voor autoverkeer van vrijdagavond 28 oktober, 20.00 uur, tot maandagochtend 31 oktober, 06.00 uur. Lees hier meer over de bereikbaarheid van het bouwterrein.

LET OP: aanmelden verplicht

Wilt u op zondag 30 oktober mee-ontbijten? Meld u dan aan via de link hieronder. We hebben 500 plaatsen ter beschikking voor het ontbijt en voor elke genodigde is een aparte aanmelding nodig. Na aanmelding ontvangt u per genodigde een e-ticket. Zorg ervoor dat elk gezinslid een eigen e-ticket bij de hand heeft bij aankomst op het bouwterrein bij Europaplein.

LET OP: uiterste aanmelddatum: donderdag 27 oktober, 17:00 uur

Hulp nodig bij aanmelden?

Heeft u geen printer? Of lukt het niet om u aan te melden voor het Tunnelontbijtje? Neem dan contact met ons op via de Servicelijn Maastricht Oost via 043 – 350 71 50 of servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl

Heel graag tot ziens bij het Tunnelontbijtje op zondagochtend 30 oktober!