GEUSSELT

Meerssenerweg en Viaductweg

FIETSROUTES

Vraag en antwoord

De route voor langzaam verkeer verandert opnieuw. Concreet betekent dit dat het bestaande, dubbelzijdige fietspad aan de zuidzijde van de Viaductweg wordt afgesloten vanaf maandag 18 augustus 07.00 uur. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen hier dan geen gebruik meer van maken en worden omgeleid naar de nieuwe route aan de noordkant van de Viaductweg. Ook aan deze zijde geldt een dubbelzijdig fietspad. De nieuwe situatie geldt tot medio 2015. Volg de gele borden, ze wijzen u de juiste weg. 

Let op: het is niet toegestaan de kruising Meerssenerweg / Viaductweg te voet of met de (brom)fiets over te steken. Langzaam verkeer dient via de Kolonel Johnssontunnel te gaan.

Nieuwe route VANAF 18 augustus 2014
Nieuwe route voor (brom)fietsers en voetgangers vanaf 18 augustus 2014. Nieuwe route voor (brom)fietsers en voetgangers vanaf 18 augustus 2014.

auto

Volg de omleidingen vanaf 18/8


Voor (brom)fietsers en voetgangers gelden vanaf 18 augustus 2014 de volgende routes:

  • van Wyckerpoort richting Noorderbrug: via fietstunneltje Geusselt oversteken naar Nazareth, Kasteel Bleienbleekstraat, Meerssenerweg oversteken en verder het fietspad volgen.
  • van Nazareth richting Noorderbrug: oversteken via het fietstunneltje Geusselt naar Wyckerpoort hoeft niet meer. U kunt vanaf de Meerssenerweg meteen afslaan naar het fietspad.
  • van Noorderbrug richting Nazareth of Wyckerpoort: fietspad aan noordkant Viaductweg volgen en oversteken bij de Meerssenerweg. Voor Wyckerpoort: verder via Kasteel Bleienbeekstraat en het fietstunneltje Geusselt.

Let goed op de gele borden. Ze wijzen u de juiste weg!

Route voor (brom)fietsers en voetgangers TOT 18 augustus '14
(Brom)fietsroute en voetgangersroute tot 18 augustus 2014 (Brom)fietsroute en voetgangersroute tot 18 augustus 2014