PERSBERICHT MAASTRICHT BEREIKBAAR

KOOP EEN TREINKAARTJE VOOR € 2,- TIJDENS WEEKEND VAN 24-25 MEI

Geplaatst op 12-05-2014

Vanwege wegwerkzaamheden bij kruispunt Geusselt in het weekend van 23 tot 26 mei, zullen er wegen worden afgesloten en rijstroken worden afgezet. Hierdoor moeten reizigers rekening houden met extra reistijd. Tegelijkertijd vindt op zaterdag 24 mei de Dag van de Bouw plaats, waarbij belangstellenden onder andere een bezoek kunnen brengen aan de A2-tunnel in aanleg. Om reizigers van en naar Maastricht en bezoekers van de Dag van de Bouw  tegemoet te komen, zetten Maastricht Bereikbaar en Veolia een speciaal treinkaartje in. Het retourtje kost € 2,00. Er kan mee worden gereisd tussen Maastricht Randwyck en Kerkrade Centrum en omgekeerd in de treinen van Veolia.

Treinkaartje kopen 
Het treinkaartje is te koop via de Veolia-kaartautomaten. Bij bloemenshop Van der Weijden op het station in Maastricht en bij servicepunt Veolia op station Heerlen start vanaf 14 mei de voorverkoop. Het is niet mogelijk om het kaartje te kopen bij NS-kaartautomaten. 

Op de volgende stations is het treinkaartje in het weekend verkrijgbaar via de Veolia- kaartautomaten: Meerssen, Houthem St. Gerlach, Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont, Heerlen Woonboulevard, Heerlen De Kissel, Kerkrade Centrum.
Goed voorbereid @naarmaastricht

Vanwege de drukte in het weekend adviseert Maastricht Bereikbaar bezoekers om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets, of om de auto te parkeren bij P+R Maastricht Noord. In het weekend is parkeren gratis bij P+R Maastricht Noord en er kan voor € 1,- met maximaal 5 personen met de trein naar centraal station of met pendelbus naar het centrum worden gereisd. 

Voor meer bereikbaarheidsinformatie of een persoonlijk reisadvies kijk op  www.maastrichtbereikbaar.nl.