GEUSSELT

Tunnel Severenstraat

Meer weten?

Lees hier meer over de afsluiting van de Severentunnel.

Vraag en antwoord

> Verkeer
> Werkzaamheden
> Omwonenden
Severenstraat afgesloten tussen Stadionweg en Kasteel Hillenraadweg. Severenstraat afgesloten tussen Stadionweg en Kasteel Hillenraadweg.

AFSLUITING SEVERENTUNNEL

Vraag en antwoord: afsluiting Stadionweg

Waarom wordt de Stadionweg tijdelijk afgesloten?
Het verlengen van de Severentunnel loopt voorspoedig. Zo zijn eind januari 2015 de dekken van het tunneltje gestort en op donderdag 12 en vrijdag 13 februari de stalen damwandplanken uitgetrild. Begin maart brengen de wegenbouwers het asfalt in de tunnel aan en wordt de aansluiting met de Stadionweg gerealiseerd. Let op, deze werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer.  Zodra het asfalt is aangebracht, brengen we de wegmarkeringen, de verlichting, het straatmeubilair en een antigraffiti laag aan, zodat we het tunneltje in april 2015 kunnen openstellen voor verkeer.
 
Om de aansluiting van de Severentunnel op de Stadionweg aan te kunnen maken, moeten we - van maandag 2 maart tot en met vrijdag 6 maart 2015 - de Stadionweg ter hoogte van de Severentunnel afsluiten voor alle verkeer. Zie onderstaande afbeelding. Verkeer wordt via de gele verwijzingsborden langs de weg omgeleid. Bedrijven en scholen blijven bereikbaar. 
Het oranje gedeelte is het deel van de Stadionweg dat tijdelijk is afgesloten voor alle verkeer. Het oranje gedeelte is het deel van de Stadionweg dat tijdelijk is afgesloten voor alle verkeer.
Wanneer is de Stadionweg afgesloten?
Van maandag 2 maart tot en met vrijdag 6 maart 2015 - de Stadionweg2 ter hoogte van de Severentunnel afsluiten voor alle verkeer. Verkeer wordt via de gele verwijzingsborden langs de weg omgeleid. Bedrijven en scholen blijven bereikbaar.
Wordt de Stadionweg helemaal afgesloten?
Nee, niet de hele Stadionweg. Alleen het oranje gedeelte op de bovenstaande afbeelding is voor alle verkeer afgesloten. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen door het Geusseltpark en overig verkeer wordt middels gele bewegwijzeringsborden langs de weg omgeleid.