AFSCHEID VAN VOORMALIGE RIJKSWEG N2

Let op: plannen is passen en meten!

De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals bijvoorbeeld het weer. Met name de zware regenval van de afgelopen weken heeft de planning bij de ombouw van knooppunt Europaplein fors onder druk gezet. We houden u op de hoogte!

ZONDAG 9 APRIL: FIETSEN WAAR VROEGER AUTO'S REDEN

Geplaatst op 14 maart 2017

De voormalige tijdelijke N2 tussen Geusselt en Europaplein (President Rooseveltlaan) is binnenkort verdwenen. Dat is opnieuw een bijzonder moment voor A2 Maastricht. Na bijna 60 jaar geen ’snelweg’ meer door het hart van Maastricht-Oost. En bij het Europaplein wordt de Sibematunnel voor fietsers in gebruik genomen. Daarom organiseren we op zondag 9 april een fietstocht vanaf het tijdelijk Green043 Bike Park aan de Noormannensingel tegenover het St. Maartencollege richting Sibematunnel en weer terug naar het bikepark.

Op het bikepark zullen de hele dag allerlei leuke activiteiten zijn voor volwassenen en kinderen. De fietstocht begint om 15.00 uur. We werken het programma momenteel verder uit samen met het bikepark, Fietsersbond Maastricht, Maastricht Bereikbaar, Buurtplatform Heer en A2-Buurtenplatform. Via onze website, Voortgangsberichten en 1Maastricht houden we u op de hoogte. Reserveert u alvast de datum?